Vrijwilliger worden?

Onze vereniging is voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Niet alleen bestaat het bestuur uit vrijwilligers, ook bij het sporten zelf maken wij dankbaar gebruik van de hulp van mensen die de doelgroep en het doel van de vereniging een warm hart toedragen.

Wil je graag vrijwilligerswerk voor de vereniging doen, in welke vorm dan ook, neem dan contact op met het bestuur via ons contactformulier. Hartelijk welkom!

Op dit moment hebben we concrete vacatures:

Bij de afdeling Showdown is op vrijdagavond behoefte aan iemand die sportief geïnteresseerd is, de Showdown-spelregels wil leren en wil leren te fluiten, om zodoende opgeleid te worden tot scheidsrechter.

Plaatje badmeester naar linksBij de afdeling Zwemmen en Aquajoggen is op maandagavond en donderdagavond behoefte aan iemand die hand- en spandiensten kan vervullen: klaarleggen, uitdelen en weer verzamelen van hulpmiddelen, begeleiden van en naar het bad, bedienen van de beweegbare vloer, bedienen van de rolstoellift. Iemand die houdt van gezelligheid, zelf gezelligheid kan bieden en hulpvaardig is, is hartelijk welkom! Als je goed kunt zwemmen, en als je toezicht wilt/kunt houden of iedereen met het hoofd boven water blijft, ben je nog extra waardevol! Een EHBO-diploma halen (als je dat niet hebt) mag op kosten van de vereniging.

In alle gevallen geldt: wekelijks aanwezig zijn zou natuurlijk schitterend zijn, maar wie wil meedraaien in een roostertje is ook heel waardevol.

Hoewel we een kleine vereniging zijn voor mensen die het veelal niet makkelijk hebben in de maatschappij, geven we toch graag een vrijwilligersvergoeding, al is die ten opzichte van de grote waarde van je bijdrage maar bescheiden.

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar, en wordt daarom enorm gewaardeerd! Meld je bij ons voor een kennismaking!

Begeleider gezocht

Voor een dame die zwemt op de maandagavond wordt een persoonlijk begeleidster gezocht die kan assisteren bij het omkleden, en eventueel ook gelegenheid heeft om te rijden. Wie meldt zich, zodat zij weer kan komen zwemmen?