Hartelijk welkom op de website van GSV De Sleutels!

GSV De Sleutels is een enthousiaste sportvereniging voor mensen met een beperking of een chronische aandoening, of voor wie in een revalidatieprogramma extra beweging wil inpassen.

Naast de informatie over onze sporten zwemmen, aquajoggen, schieten, showdown, boccia en bowlen vindt u op deze website van alles over onze vereniging. Het menu aan de bovenkant wijst u de weg. Onder 'Wie zijn wij?' staat ook de link naar een filmpje over onze sporten. Mocht u meer informatie wensen, of eens nader kennis willen maken, neem dan vooral contact met ons op.

Wij waarderen uw interesse voor onze schitterende vereniging en heten u graag welkom op een van onze activiteiten. Dat geldt natuurlijk ook voor uw begeleider, mocht dat gewenst zijn. Onze naam 'De Sleutels' geeft aan waar u ons kunt vinden: in de sleutelstad Leiden. Maar onze leden komen echt niet alleen uit Leiden. De meesten komen uit een zéér wijde omgeving.

Door de corona-maatregelen sinds vrijdag 26 november 2021 zijn alle afdelingen helaas gestopt met de activiteiten. We hopen dat het snel weer kan.

Graag tot ziens!

Marnix Zwart, voorzitter