Hartelijk welkom op de website van GSV De Sleutels!

GSV De Sleutels is een enthousiaste sportvereniging voor mensen met een beperking of een chronische aandoening, of voor wie in een revalidatieprogramma extra beweging wil inpassen.

Naast de informatie over onze sporten zwemmen, aquajoggen, schieten, showdown, boccia en bowlen vind je op deze website van alles over onze vereniging. Het menu aan de bovenkant wijst je de weg. Onder 'Wie zijn wij?' staat ook de link naar een filmpje over onze sporten. Mocht je meer informatie wensen, of eens nader kennis willen maken, neem dan vooral contact met ons op.

Wij waarderen jouw interesse voor onze schitterende vereniging en heten je graag welkom op een van onze activiteiten. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw begeleider, mocht dat gewenst zijn. Onze naam 'De Sleutels' geeft aan waar je ons kunt vinden: in de sleutelstad Leiden. Maar onze leden komen echt niet alleen uit Leiden. De meesten komen uit een zéér wijde omgeving.

Graag tot ziens!

Marnix Zwart, voorzitter