Aquajoggen

Bij aquajoggen worden onder begeleiding van muziek de spieren en gewrichten getraind, op een gezonde manier in het heerlijk warme water. Ieder op zijn eigen tempo. We maken gebruik van wetbelts die er voor zorgen dat u comfortabel blijft drijven zonder dat uw voeten de bodem raken. Hierdoor en door de opwaartse kracht van het water kunt u op een ontspannen manier bewegen.aquajoggen

Het aquajoggen vindt plaats in het revalidatiebad van Basalt, dat van alle gemakken is voorzien. Er is extra verwarmd water van ongeveer 33°C, er zijn twee in hoogte verstelbare bodemhelften en twee ‘luie’ trappen. Ook is er een badlift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn. Vanzelfsprekend is er ook drijfmateriaal aanwezig.

Het aquajoggen vindt één keer per week plaats, onder deskundige leiding. De groep bestaat uit 5-15 mensen. Ook is altijd iemand aanwezig voor toezicht en ondersteuning. Indien u in het water een begeleider nodig heeft, mag deze gratis mee.

Als u graag een keer de sfeer wilt proeven (het is altijd gezellig!), kunt u contact opnemen met coördinator Kees Westra, (06 20) 78 09 58.

De gegevens op een rijtje:
Maandag: 20:15 – 20:45 uur
Zwembad van Basalt, Wassenaarseweg 501, Leiden

‘Bewegen met een beperking, bewegen zonder beperking.’

© 2020 GSV De Sleutels. Website door interlijn.nl in opdracht van ict4free.nl.