Zwemmen

Wetbelts door RABOBANKWENSENFONDS

 

RABOBANK WENSENFONDS

Uitreiking 

 Het bestuur heeft bij het Rabobank Wensenfonds eind Mei een wens ingediend voor het sponsoren voor 25 nieuwe Wetbelts voor onze zwemafdeling t.b.v. het Aqua joggen.

 U hebt uw stem via de RABO bank site kunnen uit brengen.

 Van de ruim 110 verenigingen/instellingen die zich hadden opgegeven behoorden “De Sleutels” tot één van de 50 genomineerden.

 

Ons bestuur werd uitgenodigd om op donderdagavond 21 september naar de prachtig gerestaureerde Stadsgehoorzaal te komen.

 de hartelijke dames

  

André en Rob hebben aan deze uitnodiging gehoor gegeven en waren op de afgesproken tijd 19.30 uur in de zaal. Een drietal leuk uitgedoste dames – het muzikale trio De Hartelijke Dames presenteerden de avond.

 Bij de rubriek sport, waar onze aanvraag bij behoorde, werd als tweede genomineerde in deze categorie De Sleutels genoemd en moest Rob zich naar het toneel begeven. De 6 genomineerde verenigingen moesten via hun vertegenwoordiger uitleggen welke wens zij ingediend hadden.

 Na hun uitleg en applaus van het publiek mochten de genomineerden weer in de zaal plaats nemen. Van deze 6 genomineerde verenigingen kregen er “slechts” 3 hun wens uitgekeerd. En laten wij nu bij de gelukkige winnaars behoren. Dus Rob weer het toneel op om de cheque en een prachtige bos bloemen in ontvangst te nemen.

 Na de eerste 3 categorieën volgde een pauze met een drankje, waarna nog 2 categorieën aan de beurt kwamen.

 

 Barbara Straathof

 De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van Barbara Straathof, in het seizoen 2012-2013 deelneemster aan het TV programma The Voice of Holland.

 Of dit alles niet genoeg was werden wij na afloop getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes.

 Met een zeer voldaan gevoel keerden André en Rob om ca. 10.30 uur huiswaarts.

 Cheque

 

 

 

 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION