Showdown

13 oktober 2010 - Demonstratie Showdown - Hoofddorp

13 oktober 2010 - Demonstratie Showdown - Hoofddorp

13/10/2010 - 00:00
13/10/2010 - 23:59

Uitnodiging sport- en informatiedag Aangepast Sporten

Beste mensen,
Van 8 t/m 15 oktober wordt de nationale Week van de Toegankelijkheid georganiseerd. Het thema dit jaar is “sport en bewegen voor iedereen”. In het kader hiervan wordt op woensdag 13 oktober de sport- en informatiedag Aangepast Sporten Amstel- & Meerlanden gehouden. Van 12.00 tot 16.00 uur zal er in het Spectrum (Assumburg 1, Hoofddorp) een bewegingsmiddag met informatiemarkt zijn.

Bij deze willen wij alle inwoners van Amstel & Meerlanden die een beperking hebben of geïnteresseerd zijn in het onderwerp sporten met een beperking van harte uitnodigen voor deze sport- en informatiedag! Helaas zijn er voor mensen met een beperking vaak drempels om te gaan sporten in de zin van toegankelijkheid van accommodatie en begeleiding. Tijdens de sport- en informatiedag willen wij graag aandacht besteden aan de moeilijkheden die mensen met een beperking tegenkomen, maar zeker ook de goede voorbeelden laten zien. U kunt demonstraties van verschillende aangepaste sportverenigingen bijwonen, informatie inwinnen over het aangepast sporten en zelf mee sporten op een aangepaste manier! Deze dag is geschikt voor alle leeftijden, ongeacht de beperking. De toegang is gratis (deelname op eigen risico).

Tijdens deze dag zullen ook vertegenwoordigers van de gemeenten aanwezig zijn om informatie te verschaffen over mogelijke gemeentelijke ondersteuning.

Er zullen vele sportorganisaties een demonstratie, een les en/of informatie geven, waaronder: rolstoeldansen, zwemmen, G-voetbal, (taoïstische) tai chi, rolstoeltennis, fitness en G-paardrijden. Daarnaast zal Gehandicaptensport Nederland ook een sportclinic verzorgen.

In verband met de voorbereidingen vernemen wij graag of u aanwezig zult zijn op deze sport- en informatiedag aangepast sporten. Laat het ons a.u.b. weten voor 6 oktober via Wikke van Stam (telefoon: 023-5576955 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.weekvandetoegankelijkheid.nl.

Wij hopen u te zien de 13e!

Met vriendelijke groet,

De samenwerkende organisaties: Overleg Lichamelijk Gehandicapten Amstelland, Programma VCP, Belangengroep Gehandicapten Haarlemmermeer, Sportfondsen Haarlemmermeer BV en Sportservice Noord-Holland.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION