Jubileum

Jubileum

Jubileum van GSV De Sleutels

In 2009 heeft GSV De Sleutels uitgebreid haar 50-jarig jubileum gevierd.

  • 10 januari 2009: nieuwjaarsreceptie
  • 16 februari 2009: groot zwemfeest
  • 21 maart 2009: bowlingtoernooi
  • 16/17 mei 2009: showdowntoernooi
  • 18 juli 2009: schiettoernooi
  • 19 september 2009: goalbaltoernooi
  • 26 september 2009: fantastisch slotfeest

Jubileumgoalball

Zaterdag 19 September hebben wij in scholengemeenschap Visser 't Hooft Lyceum in Leiden ons 50-jarig goalballtoernooi georganiseerd. Er waren naast het team van oud-spelers van GSV de Sleutels nog elf teams uitgenodigd voor dit toernooi.

Het evenement werd geopend door burgemeester Lenferink. Er werd gespeeld in twee poules. Een hoofdklasse en een 1e klasse poule. Ons team eindigde als derde in de 1e klasse. In de kruisfinale speelden we tegen de Nederlandse kampioen Blauw Wit uit Rozendaal. Dit was voor ons een treedje te hoog en verloren deze wedstrijd met 5-1.

De winnaar van het toernooi was Peperbus uit Zwolle en die mochten dan ook de eerste prijs ontvangen uit handen van ons lid van verdienste Aad van der Luit. Er werd ook een aanmoedigingsprijs overhandigd door Cees Zwanenburg aan de ploeg uit Waalwijk, die als laatste eindigde. Deze prijs was een in memorial aan Jan Zwanenburg die in 1998 is overleden en een speler was van onze afdeling Goalball.

Na de prijsuitreiking werden onder het genot van een drankje vele herinneringen aan de goede oude tijd uitgewisseld. De dag werd afgesloten met een voortreffelijk buffet en met muzikale klanken van Alfons Lovink, onze huisgitarist.

Na heel veel lovende woorden van de deelnemende teams en dank aan de jubileumcommissie van GSV de Sleutels ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Nieuwjaarsreceptie

De Nieuwjaarsreceptie, gehouden zaterdag 10 Januari
2009 in Wijk Service Centrum Vogelvlucht, werd ruim bezocht door 85 personen, waaronder Burgemeester Henry Lenferink.

Er was muziek van Alphons Lovink en ook de pers was
aanwezig voor een artikel en een foto.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION