Wie zijn wij?

GSV De Sleutels is een enthousiaste sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische aandoening, of voor wie in een revalidatieprogramma extra beweging wil inpassen. Of voor ouderen die behoefte hebben aan gezelligheid of een stok achter de deur bij het bewegen. Sporten is bijna overal goed voor. Het helpt zelfs hoge(re) zorgkosten te voorkomen. Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand, op ieders eigen niveau en in ieders eigen tempo. Voor de één gericht op prestatie, voor de ander op gezond in beweging blijven, voor een ander op revalidatie, en voor weer een ander op gezelligheid en contacten. Alles is mogelijk. Dat maakt GSV De Sleutels uniek!

Leeftijd of een lichamelijke beperking hoeft geen belemmering te zijn om te sporten. Bij GSV De Sleutels kun je terecht. We helpen graag het misverstand uit de wereld dat sporten met een beperking onbetaalbaar of onmogelijk zou zijn.

Bij GSV De Sleutels zijn de meest gangbare aanpassingen aanwezig en verder is er ondersteuning door vrijwilligers. Vanzelfsprekend zijn ook persoonlijke begeleiders van harte welkom.

Moet ik in een rolstoel zitten om lid te mogen worden?

Nee, dat hoeft zeker niet. De beperkingen van onze leden zijn zeer verschillend. Lichamelijk en psychisch. Sommigen gebruiken een rolstoel, anderen kunnen prima lopen. Iedereen met een beperking of chronische aandoening is welkom. Het is zelfs nog sterker: we durven 'op leeftijd' natuurlijk geen beperking te noemen...

Wat als ik niet zo van sporten houd?

Dat is geen enkel probleem. Lees gewoon overal ‘bewegen’ in plaats van ‘sporten’, en je voelt je direct thuis. Alle voordelen inclusief de gezelligheid blijven gewoon bestaan.

Wat moet ik doen als ik begeleiding nodig heb, maar zelf geen begeleider weet te vinden?

Schroom niet om toch contact op te nemen. Als de kennismaking bevalt, kunnen wij helpen zoeken naar een oplossing.

Kan ik nu alvast een indruk krijgen?

Jawel, er is in 2014 een promotiefilmpje gemaakt, dat via YouTube te zien is. Klik hier om het filmpje te bekijken. Na het kijken van het filmpje kun je natuurlijk altijd een keer komen kijken, of een paar keer vrijblijvend komen meedoen.