Welkom

Hartelijk welkom bij GSV De Sleutels! We zijn een enthousiaste sportvereniging voor mensen met een lichamelijke beperking of een chronische aandoening, voor wie in een revalidatieprogramma extra beweging wil inpassen of 'gewoon' voor ouderen die liever in clubverband bewegen dan in hun eentje. Bewegen is gezond. Goed voor hart en bloedvaten, goed voor bijna alles. Het helpt soms zelfs om (dure) fysiotherapie-behandelingen te voorkomen.

Naast de informatie over onze sporten zwemmen, aquajoggen, schieten, showdown, boccia en bowlen vind je op deze website van alles over onze vereniging. Het menu aan de bovenkant wijst je de weg. Onder 'Wie zijn wij?' staat ook de link naar een filmpje over onze sporten. Bekijk vooral ook de nieuwsberichten. Mocht je meer informatie wensen, of eens nader kennis willen maken, neem dan vooral contact met ons op.

Wij heten je graag welkom op een van onze activiteiten. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw begeleider, mocht dat gewenst zijn. Onze naam 'De Sleutels' geeft aan waar je ons kunt vinden: in de sleutelstad Leiden. Maar onze leden komen echt niet alleen uit Leiden. De meesten komen uit een zéér wijde omgeving.

Vooral voor showdown en boccia zijn nieuwe leden zeer welkom, maar ook bij het zwemmen en aquajoggen op maandagavond en bij het schieten is er nog ruimte. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Bekijk hier een mooie reportage over het Sleuteltoernooi van Showdown op zaterdag 28 januari 2023.

We zijn dringend op zoek naar mensen met een hart voor onze doelgroep, die op korte termijn willen meehelpen om het mogelijk te blijven maken. Dus ook als je op zoek bent naar zinvol vrijwilligerswerk waar je mensen blij mee maakt, ben je bij ons aan het goede adres (kijk hier).

Graag tot ziens!

Marnix Zwart, voorzitter

logo de sleutels