Aquajoggen

Bij aquajoggen worden onder begeleiding van muziek de spieren en gewrichten getraind, op een gezonde manier in het heerlijk warme water. Ieder op zijn eigen tempo. We maken gebruik van wetbelts die er voor zorgen dat u comfortabel blijft drijven zonder dat uw voeten de bodem raken. Hierdoor en door de opwaartse kracht van het water kunt u op een ontspannen manier bewegen.
benenbovwater

Het aquajoggen vindt plaats in het revalidatiebad van het Rijnlands Revalidatiecentrum, dat van alle gemakken is voorzien. Er is extra verwarmd water van ongeveer 33°C, er zijn twee in hoogte verstelbare bodemhelften en twee “luie” trappen. Ook is er een badlift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn. Vanzelfsprekend is er ook drijfmateriaal aanwezig.

Het aquajoggen vindt één keer per week plaats. De groep bestaat uit 5-15 mensen.  De begeleiding wordt verzorgd door Carin van den Bogaerd. Ook is er iemand aanwezig voor toezicht en ondersteuning. Indien u in het water een begeleider nodig heeft, mag deze gratis mee.

Als u graag een keer de sfeer wilt proeven (het is altijd gezellig!), kunt u contact opnemen met Carin van den Bogaerd (071) 512 02 11 

De gegevens op een rijtje:
Maandag: 20:15 – 20:45 uur
Rijnlands Revalidatie Centrum, Wassenaarseweg 501, Leiden

Nieuwe Wetbelts uitgereikt

Wetbelts gekregen van Rabobank Wensenfonds

 

 

 

Op maandag 14 april 2014 heeft de heer Reebergen van de Rabobank in het zwembad alle aquajoggers van GSV De Sleutels persoonlijk een nieuwe wetbelt overhandigd. Vanuit het Rabobank Wensenfonds heeft de Rabobank maar liefst 25 nieuwe wetbelts gegeven aan GSV De Sleutels.

 

 wetbelds uitreiking

 

Na een dankwoord door voorzitter Rob van Weesel vond de uitreiking plaats. Dankzij deze nieuwe wetbelts, die door veel van de aquajoggers direct gewaardeerd werden (“deze zit veel lekkerder!”) kan de vereniging een nog verdere groei aan. Het is mooi om te zien dat er op deze manier vanuit de samenleving betrokkenheid en waardering voor GSV De Sleutels getoond wordt. Daar zijn we als vereniging heel blij mee.

 

 

 

 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION